Followers

Monday, January 31, 2011

Akhirnya Ya Allah! :)

Salam, hari ini aku sangat happy because si dia akhirnya tegur gak aku ngan baik and dia da mula layan aku macam biasa. Alhamdulillah ya Allah, sesungguhnya kau maha mendengar doa hambamu. Cerita dia camni, masa kuliah pertama pagi tadi, aku perasan yang dia tak ada dalam kelas padahal jam dah hampir pukul 9, and then my classmate merangkap best friend jugak tanya, "ko nampak dia tak?" at the same time dia suh aku call (hampeh btol aku time uh, buleyh plak wat2 call padahal tak de kredit :p), aku terus keluar dari kelas tu and terus naik atas untuk tengok dia. MasyaAllah, baru bangun tidur rupenya!. But its ok, bukan yang tu aku nak cerita kat sini, but...dia cakap something kat aku, dia kata "alamak aku dah lambat la iman, Iman!, tolong savekan tempat aku", aku agak terkesima and happy+sedih coz dlm hati aku berkata, "dia nak duduk sebelah aku!", perasaan  derita aku hancur macam dijilat api, by the way, aku sangat happy ngan perkembangan positif dari dia. aku sangat harap yang dia dah tak menyimpan apa2 perasaan buruk pada aku coz aku terlalu sayangkan dia :'). NOKTAH .

No comments: