Followers

Wednesday, February 16, 2011

Finally and Finally but Its still not the least.

Salam semua, lama rasanya aku tak update blog ni. Minggu ni sangat pack bagi aku. Hanya Allah s.w.t je yang tau macam mana peritnya minggu ni yang aku terpaksa lalui. Nampak macam mudahkan?, Isnin > Selasa > Rabu > Khamis. Tapi itu sangat memedihkan bagi aku. Macam macam perkara berlaku dan perlu aku laksanakan. By the way, before that, aku terasa sangat nak ucapkan terima kasih pada Nazha, Adibah and Winona. Ntahlah, aku rasa sangat bahagia keluar dengan diorang. Aku suka gaya diorang yang sangat friendly. Thank guys!. Aku sempat lagi mengepau diorang flavor twist. Hahahaha, sapa sangka, aku dapat strawberry lagi, thank you so much ye Nazha!

So, apa yang ada dalam minggu yang memenatkan ni?, Actually, start pada hari Sabtu (12 Feb 2011) lagi, aku dah mengaktifkan diri untuk join program Global Islamic Art ke Taman Tamadun Islam. Walaupun penat tapi sangat puas hati. Ni salah satu gambar aku ketika di sana :)

Muka aku ditutup oleh tag nama :((

hurm, nilah salah satu gambar masa aku disini (dalam proses untuk upload lagi banyak :P). Bayangkan, Lebih kurang macam nilah schedule aku utk minggu ni, cuba tengok sikit

Jumaat : Prepared Lex Festa Blog, Fan Page, Gimmick Video and Test MTC 039
Sabtu : Lawatan TTDI, Terengganu (Satu Hari Suntuk)
Ahad : Final touch for BEL assignment
Isnin : Submit assignmnet, Preparation for Super-Double Law Test! ( MTC 037 & MTC 038), Lax Festa Committee Meeting
Selasa : Preparation for test!, A night to remember PEERs club.
Rabu : Test MTC 037 and MTC 038, Prepare for Lex Festa Poster : Logo Contest, Mock Trial Audition, Borang Audition.
Khamis : Forum Presentation & Submission of MTC 038 (library skill) assignment.
Jumaat : Tidur sampai lebam!, Meeting Rakan Ilmu for Tayangan Perdana.
Sabtu : Campus Day Out
Ahad : Preparation paper work for opening and closing ceremony Lex Festa.

So, inilah aku punya jadual untuk minggu ni. Ha, memanglah minggu ni aku banyak freekan?..hahahahaha..seriously, bayangkan, dah lah aku terpaksa menempuhi hari2 yang sangat2 padat ni, pastu aku terus diuji dari aspek emosi, sangat tertekan dengan keadaan sekeliling. Walau macam mana pun, aku tetap akan tersenyum dan tersenyum. Pada saat2 macam nilah aku mengharapkan Ibu ada disebalah aku, mengusap rambut aku dan memeluk aku. Ya, Allah, aku boleh bayangkan, satu persatu masalah aku terhapus. Tapi apakan daya ye, aku nun jauh di Kuantan dengan keadaan Ibu yang terpaksa turun naik Kuala Lumpur utk operation mata. Sekarang ni, aku rasa sangat bersalah dengan sangat berdosa. Aku dah janji dengan ibu untuk balik minggu ni dalam masa yang sama aku betul2 terlupa yang minggu ni ada Campus Day Out. Tak terkeluar perkataan dari mulut aku untuk bagitau ibu hal yang sebenar. Aku dah makin bingung nak pikir, bayangkan, dah hampir 2bulan lebih aku tak balik dan aku tau ibu sangat rindukan aku bgitu jugak aku. Lebih2 lagi bila ibu dah post statement ni kat FB..
dah 5jam berlalu tapi aku masih buntu untuk menjawab :'(

Hurm, ibu...uteh mintak maaf sangat bu, uteh rasa uteh mungkintak dapat balik bu. Minggu ni uteh terpaksa pergi Campus Day Out and minggu depan pulak terpaksa pergi ke U.I.A Gombak. Maafkan uteh bu, uteh terlalu merindui ibu! :'(. I'allah, kalau minggu depan uteh dapat balik, uteh akan balik ye, sebab uteh dah terlalu2 rindu ibu!. Muaahhhh!

2 comments:

nurul husna said...

sabar erk iman....;D

Anonymous said...

thnks husna....sedih :((