Followers

Thursday, February 24, 2011

Kenapa aku gelak walaupun agak sedih sebenarnya?

Salam semua, agak lama aku tak update blog ni..hari ni (sebelum aku nak masuk kelas Sir Hiu pukul 5 jap lagi), aku nak cerita sikit apa yang aku maksudkan dengan title entry aku kat atas tu. Semalam, 23 Feb 2011 hari yang paling kucar kacir bagi aku coz aku bukan hanya kena stay kat kampus Sekilau sehari suntuk malah aku terpaksa setelkan assignment yang agak berjele2 (banyak). Hahahaha, kelas aku pada hari tu habis around 6.00p.m then terus rush ke Kampus Padang Lalang semata2 nak setelkan 2 program yang serentak berlangsung malam tu. Ok, memang giler, aku kena handle Tayangan Perdan Rakan Ilmu dan Logo Contest utk Lex Festa. Tarik nafas panjang jugak lah aku ni coz malam tu (kebetulan) ada Forum Perdana kat pusat penyiaran RTM, so, ramai lah budak yang turun utk ke sana, katanya keluar TB! :P (ADE AKU KESAH?), memang kau kena kisah wahai pak cik oi!, malam tu nak katanya tak ada sambutan bagi dua2 program tu. Susun dewan punyalah nak gempak, jap lagi langsung habuk pon yang join. Dah lah malu giler depan lecturer yang jadi judge utk Logo Contest tu pastu, agak trauma coz tak ade orang yang nak tgok tayangan perdana tu (dah lah siap2 gaduh2 ngan budak tesl sebab rebut dewan then diorang blah ngan muke spe'eh), aku dapat rasa yang diorang comfirm nganjing aku balik!...malu~~~ =.=ll..tapi ok lah, nasib baik ada 5group yang join logo contest and ada lah dalam 40 orang yang join tgok tayangan perdana tu...(bkn apa, budak2 ni semua sibuk siapkan assignmnet yang suposedly kena submit esoknya). Agak hampeh ye aku malam tu..Then, habis semua tu, terus aku balik dan tidur sampai tak sedarkan diri sampailah aku sedar yang aku dah lambat masuk kelas Madam Bai. HAMPEH! :'(

P/S : BILA DIPIKIR2KAN BALIK, KELAKAR PON YE...HAHAHAHAHAHAHA!!!!...PADAN MUKA KAU IMAN!

No comments: