Followers

Sunday, February 6, 2011

Khas Untuk Win : Saya pun ada bilik :)

Salam semua, hehehe..entri hari ni lebih untuk membalas "dendam" (psycho giler! :p)..hahahaha..ok2, camni, entri kali ni, aku just nak bawak pembaca2 untuk lihat bagaimana tempat yang UiTM bagi aku berteduh (ayat!, sri mersing gitu!), ok jom kite tour skit kat bilik aku ni :)

 Ni pintu bilik. Selamat Datang! :)
 B309 (macam citer hantu la plak..hehehehe..)

 Borang rakan sebilik. Me and Imran Yazid!, we are roomate :)

 hahaha..psycho giler amik gambar pintu bilik :p

 Ni rak kasut depan bilik. Ada dua sebenarnya, satu lagi kat dalam, maklumlah UiTM sejak akhir2 ni dah ada pencuri. GRRR!. Benci!

 Ha..Ni katil beta! :)

 Katil atas tu Imran punya, dia balik time ni..takutt giler tidur sorang2!

 Hahahaha...cute gile!, tu beg aku (merah) and beg Imran :)

 Ha!, yang kanan tu loker aku (tengoklah tu, sampai tak muat loker!, baju banyak giler!), chumil tak kapet aku?? :)

 Ni pulak singki pelbagai guna..hahaha..kat sinilah tempat shaving, basuh pinggan, amik wudhu pon ye!. Tepi tu rak kasut exclusive..hehehe..takut kena curi, kena lah letak kat dalam. :)

 Singki Bagai Guna! :p

 Ni pulak rak pinggan mangkuk (padahal atas loker Imran), hahaha..sian Im..:)

 My toiletries. Malu nak amik struktur bentuk jamban..hahahaha..:))
 Ni pandangan dari luar tingkap tempat beta beradu!. Cantikkan? :)

 Dari jauh dah nampak pak guard..senang nak kaver kalau wat keje jahat (gurau je, aku baiklah!!) :P

 My beloved meja study :)

 Comel tak pencil case aku? (patung ribina)  :)

 Partition buku beta! :)

 Ni pulak, boleh dikatakan farmasi and dapur at the same time :)

 Meja study aku paling crowded rasenya! :)

 Dashboard beta!. Hahaha..serabutkan?

 Bakul baju pon aku snap!..hahahaha..:))

Ha, tulah cerita pasal bilik saya..kecik je...tak macam orang tuuuuuu...bilik besau, boleh wat sukan olimpik lagi kat dalam tu..ok lah, rasanya dah lega sikit kott..hahaha...bye! :)

6 comments:

Imran Yazid said...

wah, rindu nye bilik. dah takbole jumpe dah ngan b309 next sem (eh ade ke next sem?) D:

En Optimis said...

hurmm....im, sangat2 rindu kau. tak nak orang lain dah jadi roomate :'(

e'ka zulaikha said...

wahh..kemasnya bilik! orang perempuan pun tak sekemas ni tau..hehehe..

En Optimis said...

ala, biasa2 je. Actually Imaran ngan saya memang ada masalah allergy ni. So, kena sentiasa bersih :)

Cheah said...

nice bedsheets iman. hehehe :) btw sape gune rejoice ? aww :p

Mr Cuddlenookumpoo said...

thnks. rejoice tu?, hahahaha..I'm used it :)