Followers

Sunday, February 6, 2011

Maaf, tapi aku terpaksa :'(

Salam, malam ni aku rase terlalu sedih sebab aku dah pon delete blog lama aku yang rasanya terlalu banyak kenangan aku dengan dia. Kalaulah dia mempunyai hati dan perasaan macam manusia, sumpah aku percaya yang dia akan kecewa dengan diri aku. Tapi, kau kena paham sayang, keadaan yang mendesak aku untuk memadam kau. Bukan aku cuba lari dari masalah, tapi, aku dah tak mampu untuk menanggung semua bebanan dan cemuhan dari orang lain yang sedikit pon tidak memahami cerita diantara kita. Maafkan aku sayang. kau tetap bersama aku lagi, itu janji aku.

 Maafkan aku imantalib.blogspot.com, aku terpaksa. :'(

 Percaya atau tidak, aku mengambil masa 2jam dalam bilik ni untuk memadam blog ni :'(

Macam tak percaya bila tengok statement dalam gambar tu keluar bila aku try masukkan link blog lama aku, menitis air mata aku secara tiba2.

Kau tetap bersama aku sayang :')

2 comments:

riffzam said...

sabar je iman.kali ni.tak payah fikir pasal orang lain.terus kan berkarya.pastikan berjaya. :)

En Optimis said...

thnks ariff :)