Followers

Monday, May 30, 2011

Cabaran 7 Hari : Maklumat Cabaran

Note :
BIsmillah.
Hari ini saya nak join "Cabaran 7 Hari"
Katanya untuk mengenal dengan lebih tentang diri sendiri.
Thanks to Syafiq Aizat and Anas.
Rasanya 7 Hari cukup untuk wat cabaran ni.
Last Day cabaran ni adalah hari aku nak balik ke Kampus.
Dapatlah jugak isi waktu kosongkan?

So, jom tengok cabaran ni apa ghupenya. HAHA *muka excited mintak penampar..
emm taknak lah nak cakap banyak kan.. dalam 7 hari ni apa yang perlu kita buat adalah :

Hari pertama
9 peristiwa masa silam yang tak dapat dilupakan

Hari kedua
 8 dialog yang terpendam, yang teringin diluahkan, tapi tak berkesempatan.
*Terpulang nak bagitaw kepada siapa dialog itu ditujukan*

Hari ketiga
7 perkara yang korang tahu tentang diri sendiri

Hari keempat
6 lirik lagu yang paling mendalam

Hari kelima
 Describe tentang 5 orang yang yang disayangi, dan 5 orang yang dibenci
*keluarga terkecuali, dan tak perlu sebutkan nama*

Hari keenam
4 keajaiban yang pernah berlaku pada diri sendiri

Cabaran ketujuh
Baca balik post post cabaran ni, dan buat 3 kesimpulan tentang diri sendiri..
  

So jom la kita join nak?? mengisi masa lapang time cuti cuti ni.. kan cuti ditambah panjangkan.. :)

1 comment:

Fizz Zoule said...

awesome!!! best weh :)