Followers

Tuesday, May 3, 2011

IZYAN MASRI FIRST RANDOM GIVEAWAY


Salam, hi guys, hari ini nak saya nak join contest Cik Izyan Masri ni manalah taukan, kalau ada rezeki, dapatlah RM100 ~wahhh mata duitan ($.$)~, tak pun dapatlah jugak coklat brownies, yum2x~. But, first of all, thanks to Anas sebab spread this news to me. Well, contest ni agak senang a.k.a simple untuk join. Kalau korang nak join bolehlah klik kat link yang saya letak kat atas tu ye. Well Cik Izyan, jangan kata tiup, saya siap asap2kan lagi..hahahaha..gurau je. Anyway, blog kamu sweet lah. MAKE SURE saya menang ye cik Izyan. kalau tak saya nak awak pulak join contest saya..hahahah (bajet blog laku je, hehehehe :P). Oklah, jangan lupa join ye, masih belum terlambat ye semua. So, kat sini saya nak tag 2 orang my favorite blogger.

Lecturer English saya :

dan

Kawan sekepala saya :

1 comment:

Izyan Masri said...

TAG LECTURER ENGLISH.TAKUT DENGAR.KIHKIH.KIPAS2 SINI BIAR MENANG :D