Followers

Sunday, May 15, 2011

Let's drop some flatness. Enjoy our vacation!

Note :
Bismillah.
This entry is very special for me.
It shows us how we can bond together although we are far apart.
Its not what we called Reunion.
But, it try to tell us about responsibility to stick on our friendship.
Enjoy reading!.

Assalamualaikum. Firstly, sorry cos I will not purvey this entry in English. Hari ini macam tak dijangka, tanpa bersiap sedia dan tahu yang kawan2 sekelas aku masa 5Sc dulu nak ajak pergi picnic di Gunung Ledang. Wow, aku agak terkejut sebab telefon berbunyi betul2 lepas aku menguap setelah tersedar dari tidur yang lena. Hahahaha. Bila angkat phone, Zalika (penolong aku masa dulu) call, "Iman, nak ikut pergi gunung tak?, sorry sebab tak bagitau awal, kalau nak siap cepat, kiteorang amik kau sekarang". Hati ni berbelah bagi mulanya sebab angah nak balik KL dah hari ni. Bila fikir2kan balik, baik aku pergi, bila2 pun aku boleh jumpa angah, tapi kalau nak jumpa member2 lama, bila lagikan?. Tak sampai lima minit, dengan aku pon tak sempat nak mandi apa, diorang dah hon2 depan rumah. Hahahaha. Menggelaba aku siap2. Mula2 aku ingatkan just nak mandi2 je. Tak tau pulak yang diorang siap plan nak buat BBQ bagai. Terharu giler...hahaha..On the way ke sana, terpaksa memanjangkan perjalanan terus ke tangkak untuk menjemput Said, hurm..bertuah kau said!. Kat sana memang giler2 happening. Cuma agak kureng sebab ada yang tak pergi. Tak pe eh korang yang tak dapat pergi uh, ni ada gambar khas utk tatapan mata korang. :)






















tak boleh bla gile tengok perangai sekor2..hahahaa..by the way, trip hari ini "terbaiik"!. Oklah, rasanya cukup kott buat saapa yang tak join tu jelous. Hahhaha..Don't worry, the next pit trip is to Gambang Water Park preferably on this coming December. Jangan tak join pulak ye!. Peace!

Thanks to :
Zalika Atirah
Surianie
Asmida (Drifter)

Not exclude (Though not to go) : 5 Science 2009 occupant :)

No comments: