Followers

Monday, May 2, 2011

Menu Special Petang Ini.

Hi semua, petang2 macam ni  dengan hujan yang lebatnya sangat lah lapar perut ni. So, saya nak share resepi apa yang saya buat untuk minum petang hari ini. Agak simple but I'm pretty sure you all mesti suka. Jadi, menunya adalah :

Roti Bakar Butter + Kaya dan Susu Rendah Lemak (Dutch Lady)!~

Hahahaha...walaupun  terlalu simple, tapi sangat sihat tau!. Biasanya, bila saya makan roti bakar, saya akan ambil susu yang tak panas sebab roti tu pun dah cukup untuk membuat lidah tercelur..hehehehe...try la semua ya..:)

p/s : macam breakfast boleh tak?? :P

No comments: