Followers

Friday, May 20, 2011

Oh my god!, 30++ followers satu malam?. Love you all!

Note :
Bismillah.
Sebelum tidur nak wat satu entri yang sangat special.
Firstly, thank you so much for those yang follow blog saya.
I'allah kalau sempat, esok saya sekodeng belog2 korang semua ok?.
Dan nak ucapkan jutaan terima kasih jugak pada,
Diorang dah memeriahkan warung saya malam ini.
Terima kasih banyak2.


*terharu

Assalamualaikum, wah malam ni tak sangka, malam yang paling terbaik dengan trafik blog naik mendadak2 (unexpected). Terharu giler!. Terima kasih korang sebab sudi follow belog saya yang tak seberapa ni. Agak terkejutlah kan, dalam pukul 10.30 tadi, followers saya 112, maintain dah tiga hari, then malam ni, saya tak tau nak cakap apa, korang semua memang baik hati menfollow belog ni. Tunggu churp2 cash out, nanti saya wat GA yang gempak untuk korang okey? (bajet belog meletup sangat -.-"). Hahahaha, ok lah, hari pon dah terlalu2 lewat, mata pun nak rehat, jadi, esok mulalah operasi menskodeng2 belog2 recent follower yang tercinta ini. Sayang korang!. Muuaaahhh~

*excited tahap gaban


p/s : awak, tak sempat nak tulis apa2, nanti saya nak jamaa' kan segala apa yang saya nak cakap esok pagi okee.. :D

4 comments:

LINDAHERY said...

hai...drop link blog iman kat blog saya k..senang sikit :)

Mr Cuddlenookumpoo said...

ok :)

F A I Z said...

ramai tu

AyuAbdulRahman said...

blog yg sgt comel..ngeee