Followers

Thursday, May 26, 2011

Terharu rasanya bila jumpa orang yang sangat disayangi di FB!

Note :
Bismillah.
Its quite long I didn't post anything in here.
To give a way for my Lucky Draw Contest running good.
Please note that this entry is not tells the story of "inverse" relationship.
This entry is quite irritated for those who really banned "intimacy" between "adik@abang angkat in Hostel"
I also not really like it
but, In my situation, he is the person who really nice, outspoken, loud, kind
And the most important thing is, I respect him as a brother.
Although we are just friends and don't ever have family's relationship.
There's something that make us still bonding together.
Miss him so much.
This entry in Malay ok?.

Salam semua, hari ni sangat happy untuk share dengan korang semua apa yang aku maksudkan dengan entry kat atas tu. Semalam masa belek2 fb, senior aku di Madinatul Ilmi dulu wat satu group then, invite aku dalam group "MIK Alumni". Wah, agak terharulah masa tu. Bukan apa, ramai kawan2 rapat termasuk abg2 angkat (yulks!, gelilah -,-"), hehehe, lost contact setelah pindah dari sana. Oleh sebab itu, nak dijadikan cerita, seorang senior yang agak rapat (agak ke?, bukan rapat eh?), hehehe terperasan aku lalu menambah sebagai rakan. Hehehe, bukan apa, aku langsung tak perasan dia, sebab nama dia dalam tulisan jawi and tak expect pun orang alim ni ada facebook. HAHAHA!, jgn marah ye abg omar :P. Kiteorang mula kenal start dari Madinatul Ilmi, then aku pindah ke Maahad Darul Anuar, pon dia ikut jugka pindah sesama, HAHAHAHA, then kiteorang kuar MADA pun pada tahun yang sama, tapi dia dah tamatkan dunia senior dia lah. Then, sekarang ni, dia tgh sambung belajar di Syiria rasanye lah. Jadi inilah beliau, agak berubah ye muka, dan dengan bangganya beliau memuji diri sendiri macho, memang boleh?,

 ni ke yang dimaksudkan macho?? -.-"
HAHAHA, tak kesahlah nak angkat bakul sendiri pun, yang penting happy jugaklah bila dapat balik jumpa dia. Boleh sindir menyindir ala2 cerita Oh Yeah kat warna tu, *sentap hati mak nak~..HAHAHA..so inilah ceritanya bila first time jumpa kt FB

baru jumpa dah carik pasal.. -.-"

HAHAHA. Dia ni memang camtu sikit, orang klantan cakap, guraa bewok, *betul ke aku cakap ni..selain daripada tu, aku jugak jumpa kwan2 lama seperti Aiman Nasri, Safwan, Bukhari, bla, bla (bukan  korang kenal pun)..hahaha.. Oklah rasanya nak cerita tu je kot. Sebelum tu nak invite korang join Lucky Draw, masih belum terlambat ye. Oklah, nak habiskan ice-cream then, tidur. Thanks sebab baca. Baca lagi ye :D

No comments: