Followers

Wednesday, June 8, 2011

Lama Tak Update Belog ;'(

Note :
Bismillah.
Entri simple agak sakai ni,
Just nak bagitau yang saya dah lama giler tak update belog.
Hope you guys still keep-in-walking.
Miss you all.


 
Assalamualaikum and selamat petang. Sekarang ni aku tengah meng-update belog di Library. Hurm, nak wat camne, lappy pun still rosak. Insyaallah, malam ni nak pergi repair. So, sekarang ni aku nak update tentang first day aku kat kampus ni despite I'm already stayed in here about three days. Masih dalam fasa merindui ibu dan ayah!, Gosh!. Mula2 agak sedih sebab aku tak dapat bilik. Aku jadi third person yang terpaksa tidur dilantai dan tidak mempunyai loker. Sedih gila!. Lagi, aku dengar2 cerita, disebabkan Ju-ey's terlalu ramai dan padat macam sardin, most of the seniors akan pindah ke Indera Mahkota 5. s**t!. Bukan apa, IM 5 tu jauh giler. About 20 min from ours current hostel. Of course banyak gile masalah!. Kiteorang macam rela gile duduk berhimpit daripada kena pindah sana yang hostelnya ala2 dorm budak sekolah, SAKAI!. Tu diantara perkara yang not cool bagi aku. Lectures?, so far Alhamdulillah, walaupun nak change kelas tak boleh sebab full but then just boleh cakap "ACA MU CACA!. Thanks to the owner of "coret-coret, the brocollis tales, mac bookand others yang sudi memeriahkan hari aku yang agak "tot". Korang jangan lupa doakan aku ye supaya everythings going well for the whole semester!. Thanks!, Bye :)

No comments: