Followers

Monday, June 20, 2011

Love you babe.

Note :
Bismillah.
Alhamdulillah.
I feel better.
Fever is not really cool actually.
Thank you Datin.



Assalamualaikum and good evening. Aku mintak maaf sebab agak lama tak update blog. Well, tak berapa sihat sangat beberapa hari lepas. Thanks to Datin coz keep accompany me despite not all the time she can look after me. Well, dua hari lepas I went to one of the mall in kuantan with her (sayang, u jangan marah tau I post kat blog ni). HAHA. That was our first time clinging out. It was beutiful right sayang?. HEHE. but don't u ever mentioned what was happen to me in the lift. That just because I'm quite nervous or a bit clumsy I guess. Your laugh is not cool but I love your smile, its sweet  *I'm sure you not perverting others. Anyway, she invited me to watch a Green Lantern, mula2 macam tak nak sebab my friends keep saying that the movie is bored and bulks of talking scene. But I'm choose not to believe them. First impression : ok, not really bored so far. (sayang, I'm afraid if my perfume is not functioning well while you lay down on my shoulder, sebab masa dalam lif tu pon b agak nervous.Well, usually, guys tend to sweating while calming his intention. HAHA *garu kapala -.-"). Ok, move on to next scene, gosh, you definitely pandai pilih cerita sayang. Rupanya you nak brain wash me bout romantik. I romantik apa? (mata keatas tangan kebahu). Sebelum tu, I nak tanya, kenapa you pindah UIA kat Kuatan ni?. bukan apa, UM kan dah cukup high standard untuk continue medic?. Lagi pun, I sem ni sem akhir la sayang. Unless kalau you nak masuk faculty perubatan at UiTM Shah Alam masa degree nanti. Whatever la sayang, yang penting you belajar betul2 ok?, nanti kalau B sakit, sayang boleh jaga B kan? :). Lagi satu, masa kita makan kat Sushi King tu, kenapa you keep staring one of the niger yang duduk kata depan I?, Or sebab dia pakai cardigan terbalik macam you keluar dari toilet aritu?. HAHA. Joking sayang. Seriusly, pandai la you cakap I jalan kepit2 sebab cover dah tak tahan nak pergi toilet. Sekel kepala kang!, nak?, hehe. Well, sori, masa I bukak IP you, I jumpa gambar you masa sekolah dulu. Alololo, sweet sangat sayang, muka you sangat gorgy dengan "tudung besar" (memang you gelak tak habis sebab I salah mention). SAKAI lah~. Untunglahhh orang tu tak melalut~. HAHA. Ok lah, B nak prepared pergi kelas. Alhamdulillah. Lega dah badan. Thanks sebab tolong bagi I ubat and all those beverages. Ye lah, untunglah orang tu nak jadi doktor~~. Sorry sebab I tak dapat turun masa you datang semalam, badan I really felt pounded into pieces sayang. Next week I pick you ok. Take care, miss you babe ^^,

No comments: