Followers

Friday, July 29, 2011

Blog Review : Semua Pemenang Lucky Draw Contest

Note :
Bismillah.
Entri ni khas untuk semua pemenang contest dan pembaca blog Iman.

Salam semua, hari ini nak share ngan korang semua peserta2 yang telah menang contest yang Iman anjurkan hari tu. Firstly, nak mintak maaflah sebab agak lewat nak repost pasal hadiah apa semua. Iman akn cerita panjang sikit pada post yang akan datang tentang masalah yang berlaku sepanjang penghantaran hadiah. Jadi, tak nak sedih2 dulu, meh sini nak ajak korang semua ushar beloger2 yang dah berjaya dalam contest hari tu. Ha, Iman cadangkan korang semua sila2lah blogwalking kat belog mereka semua ni. jangan malu2 ok :)

Jom terjah siapa yang dapat tempat pertama!

 

 Ha!, ini dia juara kita. Nama beliau adalah Elena Lee bt Abdullah. Klik sini untuk ke blog beliau. Cik Elena ni, agak misteri (maaf ye Cik Elena, ini sekadar komen, jangan ambil hati). Cik Elena bernasib baik kerana nombornya telah terpilih untuk memenangi tempat pertama dalam kontes baru ini. Tapi, nasihat dari saya, sentiasalah update blog walaupun seminggu sekali, jangan dibiarkan begitu sahaja. Baru ini, saya sempat menghubungi cik Elena kita ini, saya agak tersentuh apabila mendengar kisah Ibunya yangg sekarang ini menjalani rawatan kimotrapi berperingkat disebabkan tumor diotak dan juga penyakit diabetes yang kritikal. Saya suka untuk mengajak pembaca semua supaya dapat mendoakan Ibu kesayangan beliau supaya dilimpahkan kurnia dan rahmat ilahi serta rezeki agar dapat menjalani hari2 dengan penuh tabah dan sabar. 

Jom ushar tempat Kedua! :)
Ini pemenang tempat kedua, maaflah, empunya blog ini simple2 je orangnya, saya tak jumpa header so saya letak jelah gambar bunga ros biru ni. Jangan marah ye kak Azatie :). Sebelum tu, empunya blog ini seperti nama yang saya sebut tadi, Azatie, sangat sukakan contest dan GA. Blog beliau boleh dikatakan mampu mambawa impact hit yang besar dalam menginfluence orang untuk join contest!. Mana taknya!, bila saya cheak balik STATS saya, kebanyakan visitor yang jumpa blog saya ni datang dari belog beliau. Terrrimmmmaaaaa kasihhhhhhhh kak!!!!. sayang akak ketat2!. Ha, bagi korang yang minat join GA and contest, bolehlah survey2 kat belog kak Azatie. Mana tau ada rezeki menangkan?. I'allah. So, nak terjah?, Klik Sini!

Tempat Ketiga!


Ini dia, kenalkan, Cik Amalina Athman yang comel2 ni :). Tengok header je dah tau belognya mesti lawaa!. Memang lawa ok!. Saya sangat tertarik dengan belog beliau. Banyak ruangan yang berfaedah seperti tutorial dan macam-macam lagi. Boleh dikatakan, beliau ni pandai main graphic, almaklumlah, tutor belog katanya. Semestinya bab coding2 ni hanya dihujung jari. Kalau korang rasa nak belajar cantikkan belog (memandangkan ada orang tanya saya haritu,) saya cadangkan, datanglah melawat belog Cik Amalina ni. Lagipun, banyak jugak yang saya belajar dari belog beliau. Tak sabar nak tengok?, Klik Sini!


Ok, seteerusnya ni, simple blog review untuk 20 pemenang bertuah. Jom terjah belog mereka semua!

Blog Bertuah #1

Owner : Cik Fadzilah
Link : http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com

Blog Bertuah #2
 Owner : Ezol Faez
Link : http://ezolisfaez.blogspot.com/

Blog Bertuah #3

Owner : Sang Penyair Senja
Link : http://akukaudanpuisiku.blogspot.com/

Blog Bertuah #4

 Owner : Queen Roszaliza
Link : http://queenroszaliza.blogspot.com/

Blog Bertuah #5
 Owner : 
Link : http://mamaqiscontest.blogspot.com

Blog Bertuah #6
 Owner : Nana Kimie
Link : http://nanakimie.blogspot.com

Blog Bertuah #7
 Owner : Anim
Link : http://luvnabilndamia.blogspot.com

Blog Bertuah #8
 Owner : Alycla's
Link : http://myalycia.blogspot.com

Blog Bertuah #9
 Owner : Izzaty Hedry
Link : http://cikedispedas.blogspot.com

Blog Bertuah #10
 Owner : Huda
Link : http://huda1103.blogspot.com

Blog Bertuah #11
 Owner : Umiliza989
Link : http://norliza989.blogspot.com

Blog Bertuah #12
 Owner : Syida Syakirin
Link : http://loveblogcontest.blogspot.com
Blog Bertuah #13
 Owner : Cik Rose Cute
Link : http://hairuliza-anakku.blogspot.com

Blog Bertuah #14
 Owner : Baby Wanie
Link : http://babywaniesukacontest.blogspot.com
Blog Bertuah #15
 Owner : Iedaimmi
Link : http://iedaimmi2.blogspot.com
Blog Bertuah #16
 Owner : Cempaka Kuning
Link : http://cempakakuningku.blogspot.com

Blog Bertuah #17
 Owner : Zuneta
Link : http://zuneta-love-corner.blogspot.com

Blog Bertuah #18
 Owner : Deqlis
Link : http://deqlis-contest.blogspot.com

Blog Bertuah #19
 Owner : Teha
Link : http://tehahaha.blogspot.com

Blog Bertuah #20
 Owner : Ibu Lizawati
Link : http://sitizahrah2009bunga.blogspot.com

 Tahniah kepada semua pemenang!

4 comments:

QUEENPINK said...

Thanks Iman...

Nisa' Azman said...

wah...rmi eh yg mnang ari tue, hehe..

saje nk tnye, result utk contest unicef tue blum umum kn? tkut terlepas lak..hehe..

Mr Cuddlenookumpoo said...

Belum lagi. Sabar menanti yee :)

deqlis said...

dari blog kak tie....terima kasih review...tak sangka blog deqlis pun ada nie yg ke-18...tq yer:-)