Followers

Sunday, July 17, 2011

Scooby Doo: Mystery of the Fun Park Phantom

Note : 
Bismillah.
Entri kali ni nak cerita pasal game.
Kalau korang minat game2 ni boleh lah ushar2 jap entri ni.




Assalamualaikum dan selamat petang semua!, hari ni nak cerita pasal game!, kepada siapa yang minat main game, mesti dia tau tentang game Scooby Doo ni. Game ni ber-genre adventure untuk menangkap suspek yang cuba menakutkan pengunjung Fun Park ni dengan mencari clue2. Untuk info korang, game ni aku main masa tahun 1999. Lepas je desktop rosak, terus tak jumpa dah game ni. Then yang aku ingat ayah patahkan CD game ni sebab kiteorang asyik bergaduh nak main. Hehehe. Boleh dikatakan sangat best game ni. Player can be more than 4. Korang boleh pilih character macam Velma, Shaggy and yang lain2. Tapi kalau korang pilih Shaggy, of course dapat Scooby skali. Hehe. Kalau korang berminat nak main game ni, aku ada tinggalkan link kat mana korang boleh download game ni. Mesti teringat balik zaman kanak2 korang. Iman tak janji kalau game ni boleh main atau tak kat PC korang. Try lah dulu ok? :). Bye!

Download sini! (sebelum download tu, follow lah belog IMAN ni dulu. HEHEHE)

No comments: