Followers

Monday, November 14, 2011

Nombo Sebelas

Note :
Bismillah.
Aku pun tak tau apebendanya permainan ni,
but then join je, thanks to Syafiq Aizat sebab tagged aku.
So korang kalau nak join, join je lah ye.
Jom tengok macam mana nak main!


Mula2 sekali kita kena post tentang rule nak main, so, here the rule.


 How To Play(Rules)
1.     You must post this rules .
2.     Each person post 11 things about themselves in their journal .
3.     Answer the questions tagger set for you in their post . And create 11 new questions for the people you         tagged to answer .
4.     You have to choose 11 people to tag and link them on the post .
5.     Go to their pages and tell them you have tagged HIM / HER .
6.     No tag back .


So jom jawab rule yang kedua tu :

11 Fakta Tentang Aku

1. Aku lelaki  
2. Aku lahir dekat Segamat, Johor
3. Baru lepas habis matriks kat UiTM
4. Suka makan
5. Suka hiburan
6.  Agak sensitif
7. Tak suka perempuan gedik
8. Bakal kahwin dalam umur 35
9. Sangat memilih (perfectionist)
10. Adobe Photoshop is my career
11. Suka berkawan and gelak2. 

 ok, ni pulak soalan si pen-tag aku bagi, jom tengok apa yang dia nak suruh aku mencarut. HAHAHA.

1. Perkara ape yg korang rase best bile buat mase kecik, tapi dah besa skerang korang rase perkara tu sangat bodoh.
Actually banyak je, contohnya, bila travel dekat highway, setiap kali masuk je tol, aku mesti main ejek2/lambai/buat muka ^OO^ kat akak conductor tol tu, sampai dia pun pelik tengok aku, kadang2 tu rajin jugak ushar kereta sebelah then jelir2 kan lidah, macam sakai kan?. HAHAHA.

2. Berape kali korang penah tengking dan berlaku kasar terhadap broadband/modem internet korang?
Setakat ni, tak ada lagi, sebab aku pakai streamyx, kalau nak maki pon, just dial 100 then maki puas2. HAHA

3. Masakan paling mengerikan korang penah makan ape?
Ok, ni best, dulu ada sorang orang gaji ni, time tu rasanya dia baru lagi kot, orang endon, parent aku suruh masak kari ayam, tak alih2 bila nak makan tu, ternampak paruh ayam, bila mak aku tarik, tengok2 dengan kepala2 ayam tu sekali di pergi buat gulai, dia kata kat endon biasa buat macam tu. WTF?, geli ok?!

4. Perkara paling nakal pernah korang buat?
Masukkan kucing dalam peti ais selama 5 minit, nasib baik tak mampus. Then, ambil 7 ekor berudu letak dalam mangkuk yang ada clorox. Meletup2 HAHAHA.

5. Manakah bahagian badan korang yg korang nak "modify".
Siot je, HAHAHA, rasanya mungkin, gigi, hidung, payu dara (HAHAHA, gurau je), and bentuk badan kot.

6. Lawak yg paling berjaya korang pernah buat?
Semua lawak aku berjaya rasanya. HAHAHA. Tapi yang aku still ingat sampai sekarang yang ni, time tu aku kat sekolah rendah, then baru lepas gaduh, aku tersalah menggunakan ayat, ayat dia macam ni,

"KAU INGAT AKU TAK TAKUT DENGAN KAU!, AKU TAKU TAU!". (bongek gile!, terbalik. kuikuikui)

7. Siape dalam banyak2 orang yang terkena kata2 paling kesat dan terok dari korang?
Ramai je, HAHAHA, tapi paling kerap, operator TM lah..kuikuikui~ 

8. Berapa banyak mamat/minah yg tak seda bertapa ruginye tak menyambut cinta korang?
Kat UITM tu ramai je, bapak bajet gile aku!!. padahal desperado!

9. Lagu apa yg mmbolehkan korang muntah2? 
"Ini cokolat celup, celup2x, ini cekolat celup, celup2x, rasa sedap strawberry. sungguh enak sekali, NINI~"
- lagu ni iklan coklat NINI lahabau tu.

lagi  satu, lagu OST kartun Kacang kat TV1 . Sumpah muntah darah!

10. Berapa lama korang habiskan sisa hidop korang na jawab soklan2 ni?
Hahaha, sebenanya, kau dah tak ada modal nak tanya soalan kan?, kuikuikui!~, 15 minit je kot.

11. Sila lengkapkan ayat dibawah:
"Aku rase soklan ni semua menarik giler kot kerana dia pasang magnet supaya aku tertarik untuk menjawabnya HAHAHAHA........." 

Ok, dah setel, nanti bila aku ada mood nak buat soalan, nanti aku post ok?. Bye3 :) 

No comments: