Followers

Tuesday, March 13, 2012

Perasan Dihargai

Assalamualaikum semua, woah, hari ini rasa sangat terharu sebab akhirnya dapat jugak pergi kelas dengan free. Apa yang free?. Well, aku selalu kalau nak pergi kelas tu wajib naik rapid. Then, hari ini tiba2 rasa macam nak naik trans Rengit.

gambar ehsan google :)

Trans Rengit ni UiTM sediakan untuk student supaya senang nak pergi fac masing2 :). Kalau macam dekat area rumah aku, hanya rengit laluan C je yang lalu. Susah uol nak tunggu bas ni, thanks god, tadi aku tak payah nak tunggu lama, pergi balik pulak tu. LOL. Alhamdulillah. HAHAHA.

Out-of-Topic jap!.
Tadi masa tunggu nak beli buku kat PTAR, aku terperasan benda ni.

 HAHAHA, ala2 walk-of-fame kat Hollywood gitew. Bangga Sekejap! :D

 oklah, nak tidur, night ^^,

mood *dengan bangganya nak naik lagi trans rengit ni. Dah lah driver dia scary-merry tadi. errr -,-"

No comments: