Followers

Sunday, July 8, 2012

exam exam exam

Hi, good evening, just a simple post to share what I've been through along the examination month.


HBU111
Kesatria (I survive je, hidup je)
-walaupun terpaksa hadap maki hamun, but then so far Alhamdulillah, lepas lah jugak. Rasanya A+ kot. Untung nasib terus jadi Commander next sem. gitewww.

CTU551 - 28 JUNE
Tamadun Islam dan Asia Tenggara
-Malam tu macam nak pengsan study, alhamdulillah, walaupun dapat spot masa last2 minute, syukurlah semua soalan dapat jawab dengan baik :)

 MAT112 - 1 JULY #KillerSubject
Business Mathematics
-Just two words, pecah-otak. Just expecting for "pass" on this subject.

ADS410 - 4 JULY
Introduction to Public Sector and Quality Management
- So far alhamdulillah, apa yang di spot, keluar, but then not really banyaklah kan. Soalan semua oklah, siapa yang hafal point, bolehlah goreng sampai hangus.

LAW245 - 6 JULY #KillerSubject
Malaysian Legal System
-Subjek ni agak menyakitkan hatilah, memang boleh gambungkan 3 subjek dalam satukan?, Consti + Tort + Land. Then alhamdulillah, managed to answer all of the question. Tapi takut jugaklah.
\
CSC413 - 9 JULY
Introduction to Interactive Multimedia
-NA

ACC114 #KillerSubject
Financial Accounting
-NA

Jadi inilah subjek2 aku untuk first sem Bachelor of Corporate Administration.
Another two papers, esok dikatakan semua student dah habis paper kat Shah Alam ni. but then fac aku?. hurm.

Wish me luck guys

Much Love
xoxo

No comments: