Followers

Saturday, September 15, 2012

Luahan 2

Assalamualaikum semua. Selamat tengahari. Tiba2 pula rasa macam nak menulis dalam blog ini walaupun sekarang ni aku tengah dalam perjalanan balik ke Kuala Lumpur. Actually aku dalam bas sebenarnya ni. Bas ni bukan main laju. Macam nak terbang aku rasa. Well, akhirnya berakhir jugak cuti mc aku selama seminggu. Masa berjalan dengan begitu pantas. Atau mungkin aku yang banyak membuang masa. Perasaan aku sekarang ni bercampur baur. Rasa happy and kadang sedih. Mungkin apa yang membuatkan aku happy ini aku rindu kan member2 and suasana kampus. Dan dalam masa yang sama aku berat hati nak tinggalkan ibu ngan ayah kat rumah tu. Lepas ni tinggal lah diorang berdua. Emm..nak buat camne, aku lagi tak nak berpisah dengan diorang tapi aku kena sambung belajarkan?. Aku mesti lost gila bila masuk kelas nanti. Mana taknya, seminggu aku missed kelas. Nasib baik Ummu kata tak ada problem. Belum belajar pon. Oklah, tak tau apa yang aku nak bebelkan. Cuma tak sabar nak start kelas selasa ini. Eh btw, Selamat Hari Malaysia!!.. Boiye!
xoxo
Much Love


No comments: