Followers

Thursday, June 6, 2013

Social Marketing Exhibition

Assalamualaikum, lama tak update blog sampai tiga terus hari ini aku update. Hihi, Aku skodeng blog Hani, terjumpa pulak pasal SOMA Exhibition kiteorang. Seriously, penat gila, tapi sangat fun!. Thanks to Hani sebab sudi update pasal event tu. Terharu sangat, sebab mention nama kita. Huehuehue. Sebenarnya, kalau tak ada diorang, aku pun boleh KO. 

Cantik kan ceiling kiteorang. :)


 
Ni gambar dalam booth kiteorang.

 Dapat NESCAFE free, ramai yang buat-buat lost saja nak dapatkan air kopi free. HAHA.

Hey!, That's me!

Ini pula muka aku tengah update blog. HAHA


Bye.
xoxo

No comments: