Followers

Saturday, September 21, 2013

Dear Me. Happy 22th!.

Dear me,



Happy 22th Birthday!. I'm growing and growing. It's too sudden since I seated SPM and celebrated my 18th 4 years ago. Too many things I've been through. And I'm proud with the stronger me here right now. Banyak benda yang aku lalui sepanjang aku mula mengenal dunia sehingga lah hari ini. Sedih, gembira, and many of  unwritable feeling yang membuatkan aku lebih matang. Tak sangka, ulang tahun kelahiran aku pada tahun ni lebih banyak kepedihan. Apa yang aku lalui sekarang ni sukar untuk aku luahkan. Malah lebih sukar daripada apa yang aku bayangkan. For me, I don't have anyone who could hold me. I stand on my own two feet. But I still appreciate those who gave me bulk of advices. But the thing is unclear. There was like no point for me to start untangle the problems so far. I drown in my own tears. Sekarang ni, aku baru bermula dengan semester 4. Sepanjang aku berada disini, aku dapat rasakan semester kali ini adalah cabaran paling besar yang aku hadapi. Aku tak tahu kenapa tapi aku seakan-akan tak kuat. Kalau tiada ibu, ayah dan kawan-kawan, aku rasa aku dah stop sampai sini je. But its ok. At least I tried so hard. So, dear me, once again, Happy 22th Birthday!. Me love you much!

xoxoxo

No comments: